Call nowBook now
Tel: +31 (0)50 311 28 32
Email: info@airporttaxivervoer.nl

Last minute aanbiedingen

Airport-taxi verzorgt als enige taxibedrijf last-minute aanbiedingen met kortingen die oplopen tot 40%! . Wij hanteren al een zeer lage prijs, echter kunt u nu nog meer profiteren van ons aanbod. Het komt voor dat een auto van airport-taxi een enkele bestemming heeft, (alleen een heen of terugreis). U kunt hiervan profiteren!

Hieronder wordt onze agenda weergegeven. Wanneer er een last-minute aanbieding beschikbaar is, wordt dit hierin weergegeven. U ziet daarbij ook gelijk staan voor welke airport de aanbieding geldt. Wanneer u op de des gewenste aanbieding klikt, ziet u hier ook de tijden bij staan en de daarbij horende kortingen. De agenda wordt dagelijks bijgewerkt, vindt u vandaag geen aanbieding? Wellicht is die er morgen!

Er zijn geen verborgen addertjes onder het gras het is zoals het is!

Wanneer u gebruik wenst te maken van één van onze aanbiedingen, verzoeken wij u dit telefonisch te reserveren en minimaal 48 uur van te voren!

Als u al een reservering heeft gemaakt bij ons, kunt u niet alsnog gebruik maken van de last-minute aanbieding, omdat de aanbieding wellicht betrekking heeft op uw rit!

Mochten u vragen resteren, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Facebook